jueves, 8 de octubre de 2009

PROVA DE SO


http://www.goear.com/files/external.swf?file=a13ae58" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132">


hOLA Blogaires!! Per fi aconseguixo penjar el meu clip de so. Vaig una miqueta tard ja ho sé i ho sento. Bé doncs, el text que heu escoltat és un fragment del conte de la Caputxeta Vermella; el moment en què el llop es fica dins del llit fent-se passar per l'àvia i arriba la Caputxeta. El text és el següent:


· La Caputxeta es va apropar al llit i va veure que la seva àvia estava molt canviada.
Caputxeta: Àvia, àvia, quins ulls més grossos que tens!
Llop: Són per a veure't millor
Caputxeta: Àvia, àvia, quines orelles més grosses que tens!
Llop: Són per sentir-te millor
Caputxeta: Àvia, àvia, quines dents més grosses que tens!
Llop: Són per a ... menjar-te millor!


Aquest text ha estat editat amb el programa Power Sound Editor Free, ja que el Audacity m'ha creat molts problemes tant a l'hora de treballar com al meu equip informàtic.

Bé en primer lloc he accelerat la primera frase narrativa amb l'opció High pass; en segon lloc totes les frases que diu la caputxeta les he mantingudes com al so original però de fons si us hi fixeu apareix la mateixa frase dita del revés, aquest efecte l'he aconsegui amb l'opció Reverse, en tercer lloc les dus primeres frasses del llop els hi he canviat el to amb l'opció Bass dins l'efecte Pitch Change, en quart lloc a la última frase del llop el que he fet a sigut canviar la modulació amb l'opció Metal Bunker i per últim amb la opció Repeat he repetit les dues últimes paraules del Llop.

Espero i desitjo que us hagi agradat. Apa companys fins d'aquí poquet!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario