sábado, 24 de octubre de 2009

QUI ÉS ELL?

Ell és l'Alejandro Ramos Baz, Alex per a la gent com jo. Va néixer el 16 d'agost de 1991 a Barcelona i actualment viu a Sant Feliu de Llobregat.
L'Alex va cursar els seus estudis d' Educació Infantil, d' Educació Primària i d' Educació Secundària Obligatòria a l'escola Mare de Déu de la Mercè i el Batxillerat el va fer a l'escola Virgen de la Salud. Actualment està estudiant el Grau d' Educació Primària a Blanquerna (Universitat Ramon Llull).
A més a més d'estudiar, l'Alex treballa com a monitor d'hosteleria, de música i de jocs i contes per l'empresa CE Diversitat Lúdica. Alguns dissabtes, aquesta mateixa empresa li proporciona l'oportunitat de treballar com a animador de festes d'aniversari; i, per si fós poc, l'Alex també dóna classes d' informàtica per a adults.
En el seu temps lliure, l'Alex mira la tele, escolta musica, llegeix o surt amb els seus amics i amigues. Els seus programes preferits són: Gran Hermano, Operación Triunfo i Supervivientes.
Els grups de música que més li agraden són: L5E, El Canto Del Loco, Pereza i Fondo Flamenco i els seus llibres preferits són: Crépusculo i HP.
En fi, ha sigut una gran alegria per a mi conèixer un noi com l'Alex. ÉS simpàtic, sempre molt content, cosa que dóna sempre molta alegria als demés, és un noi en el que es pot confiar, que escolta als demés, molt agradable amb tothom, una mica "cabra boja", sempre molt atent, amb moltes ganes d'ajudar, una gran persona amiga dels seus amics.

1 comentario:

  1. No sé realment, com has aconseguit tota la informació.. crec que has utilitzat molt el facebook, no? I que compartir tants moments a la universitat tan fet saber com realment só. De tot cor, has encertat en TOT!

    ResponderEliminar