viernes, 2 de julio de 2010

PRESENTACIÓ D'UNA WEB D'INTERÈS

Després de buscra i rebuscar un munt de webs que fòssin interessants per a l'escola, vaig topar amb aquesta: http://www.nicoland.es/

De bon principi, m'hagradaria dir que trobo que és unaweb d'allò més interessant, d'allò més motivadora, dinàmica i divertida, en fi, resumin-ho tot, crec que és impressionant.

Per començar, aquest web ens presenta a 6 pesonatges provinents, cadaun, d'un continent diferent, per tant aquí ja es comença a treballar la multicultaritat, els qual de manera cooperativa, hauran d'anar treballant en equip per desvelar tots els enigmes que es presenten en el joc. Tot passa dins d'una illa. Els nois i noies han de trobar el tressor que conté la nova font d'energia que salvarà el planeta. Per trobar aquest tressor, hauràn de passar per diferents mons amagats darrere de portes màgiques que trobaràn en un esplèndida illa al mig de l'oceà. A cada món els alumnes treballaran amb exercicis de cadasacuna de les matèries.

A més, a Nicoland, cada exercici/joc educatiu està classificat per grau de dificultat: de 6 a 8 anys, de 8 a 10 anys i de 10 a 12 anys, coincidint així amb els cicles que comprèn l'Educació Primària.

Perquè aprengui divertint-se, els decorats i els personatges de Nicoland submergeixen al nen en un univers tropical d'aventurer. Darrere de cada porta màgica, els nens descobrixen jocs d'estimulació i de reflexió en els diferents mons de Nicoland: el País dels Faraons, el Vaixell Pirata, la Casa Encantada, Tropicalandia, Roboticalandia i el Poble de Nico.

Aquest joc és, sens dubte, la millor manera perquè el nen treballi cadascuna de les matèries de la forma més divertida, motivadora, dinàmica i impresionant a través d'Internet. A més a més, quan un nen es subscriu en aquesta pàgina se li fa arribar un codi amb el qual serà identificat fent que l'ordinador guardi tots els resultats que el nen va aconseguint. D'aquesta manera sabrem també quin és el curs evolutiu de l'alumne.

Jo, sincerament, considero que no hi ha millor web educativa per treballar totes les àrees de l'educació primària d'una manera tant birllant i divertida. Crec que moltes escoles, haurírn de conèixer i treballar aquesta web. Se'n poden obtenir grans resultats!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario